Nowa strefa śniadaniowa w Food Town w Fabryce Norblina - kiedy otwarcie strefy Breakfast Corner?
Śniadania w strefie Breakfast Corner będą dostępne już od czwartku, 21 marca. Goście skorzystają z tej możliwości codziennie, w godz. 8:30 - 12:00. W tych samych godzinach otwarty będzie także bar Amaro Mio, w którym można napić się m.in. koktajli oraz herbat, uzupełniających posiłek.
- Food Town ma już dwa lata, a my nie przestajemy się rozwijać. Stworzyliśmy miejsce, gdzie ludzie nie przychodzą tylko zjeść, stworzyliśmy prawdziwy social dining. Obserwujemy trendy i widzimy, że z powrotem coraz więcej osób je śniadania poza domem. Nasz Breakfast Corner będzie jedynym miejscem w kraju, gdzie nasi goście będą mogli już od samego rana skorzystać z oferty śniadaniowej różnych kuchni świata w jednym miejscu - podkreśla Michael Motz, współtwórca i właściciel Food Town w Fabryce Norblina w Warszawie.
Jakich dań będzie można spróbować w Breakfast Corner w Warszawie?
Na jakich zasadach będzie działała strefa? Na odwiedzających będzie czekało siedem oryginalnych konceptów śniadaniowych na każdy dzień tygodnia, pochodzących z takich krajów jak Japonia, Włochy, Belgia, Hiszpania, Francja, Stany Zjednoczone. Na miejscu będzie można napić się kawy oraz znaleźć opcje fit dla osób pilnujących swojej wagi.
Wśród przygotowywanych potraw zainteresowani znajdą m.in. japońskie fluffy pancakes z dodatkami, włoskie tradycyjne wypieki, frytki belgijskie, burgery śniadaniowe, empanadas, churros czy francuskie tosty. W ramach Breakfast Corner działać będą: Kumo To Yaki, Gnocchi, The Fry, Smoke BBQ Philly Cheese Steak, El Botellón, Crepes oraz Dobre miejsce.